Om mig

Jeg hedder Jane Marie Noe og bor i Vamdrup. 

I 2005 blev jeg uddannet Sygeplejerske og jeg har opnået en bred erfaring siden da. Herfra har jeg en særlig interesse i den gode kommunikation samt at tænke i helheder. I mit arbejde idag bidrager det til, at jeg ser bredt og har et fokus på, at maden vi spiser er en del af en helhed. Vi skal tænke det hele med, når vi arbejder med sundhed.

I 2018 blev jeg uddannet Klinisk Diætist (professionsbachelor). Det har givet mig et solidt grundlag for at arbejde med Ernæring, Mad og Måltider. Som diætist har jeg gennem min virksomhed arbejdet med et vægttabshold på et psykiatrisk bosted, samt diætvejledning til privatpersoner hvor vægttab ofte er målet med vejledningen. Derudover har jeg været ansat i Odense kommune, hvor jeg har arbejdet med et pilotprojekt omkring “Mestring af sundhed gennem ernæring, mad og måltider” for borgere fra mindre diagnosegrupper, som Mad- og måltidsmentor og diætist på plejehjem i kommunen. Min styrke og erfaring som diætist er, at jeg har et fokus på at inddrage betydningen af både ernæring, mad og måltider, når vi arbejder med ændringer af kostvaner. Når jeg idag ikke arbejder med kostvejledning, så arbejder jeg på FGU-Sønderjylland hvor jeg er faglærer i Omsorg og Sundhed. 

I 2018 har jeg også færdiggjort en uddannelse som VaneCoach. Med udgangspunkt i redskaberne herfra arbejder jeg med vanemål, udfordringer og motivation. 

Kostvejledning vil derfor kunne tage udgangspunkt i vanecoaching. Kostplaner udarbejdes selvfølgelig for dem hvor det er relevant.

Så med en baggrund som klinisk diætist, sygeplejerske og vanecoach, arbejder jeg bredt og helhedsorienteret med kost- og livsstilsrelaterede ændringer, gennem undervisning, kommunikation og vejledning.