For private

Individuelt forløb

Jeg tilbyder en helhedsorienteret tilgang til kost- og livsstilsvejledning, hvor der vil være god tid til samtalerne, og du vil blive mødt med en nysgerrighed og interesse for din situation.

Vejledningen er baseret på et samarbejde, hvor du arbejder med dine udfordringer, og jeg er hele tiden med på sidelinjen, hvor jeg vil vejlede, støtte og hjælpe dig, frem mod dit mål og mod et sundt liv i balance.

Da udgangspunktet for at søge vejledning, er individuelt, vil vejledningen også være baseret på dit individuelle behov. Hvordan dit forløb skal sammensættes afhænger derfor af tidligere erfaringer med diætvejledning, behov for opfølgning m.m. Kontakt mig og vi aftaler hvorledes du ønsker, at dit forløb skal sammensættes. 

Er du nysgerrig efter at høre mere inden du booker et forløb hos mig, så ring til mig for en uforpligtende gratis kort samtale (20 min), og vi finder sammen det rette forløb for dig.

 

Samtalen foregår hjemme hos dig eller over telefon


Priser

Pakke 1

Indledende samtale + 4 opfølgninger = 2900,- kr

 

Pakke 2

Indledende samtale + 7 opfølgninger = 3700,- kr

 

Pakke 3

Indledende samtale + 10 opfølgninger = 4800,- kr 

 

Husk at der er mulighed for at få tilskud til diætist gennem Sygesikringen Danmark samt gennem flere private sundhedsforsikringer.


Diætvejledning

Indledende samtale – varighed 1,5 time = 900 kr

Efterfølgende samtaler – varighed 45 min = 500 kr


Forløb for par

Der er mulighed for vejledning som par.

Priser

Pakke 1

Indledende samtale + 4 opfølgninger = 3900,- kr

Pakke 2

Indledende samtale + 7 opfølgninger = 5500,- kr

Pakke 3

Indledende samtale + 10 opfølgninger = 7200,- kr